Age Of Empires Online

Age Of Empires Online

Gratis online versie van strategieklassieker

VOOR

  • Age of Empires-kwaliteit
  • Toegankelijk en uitgebreid
  • Ziet er heel goed uit

TEGEN

  • Gratis gedeelte is beperkt

Uitmuntend
8

Deze download is niet langer beschikbaar. Wellicht is Age of Empires III een goed alternatief.

Age Of Empires Online is een game voor liefhebbers van strategie en geschiedenis. Voor het eerst is de populaire Age Of Empires-serie gratis online te spelen, als een zogenaamde MMO (Massively Multiplayer Online) game.

Fans van de reeks zien het waarschijnlijk direct: Age Of Empire Online ziet er anders uit dan ze gewend zijn. Het realistische uiterlijk is ingeruild voor vrolijke kleuren en een tekenfilmachtige stijl. Die ommezwaai past goed bij Age Of Empires Online; de game is eenvoudiger van opzet dan zijn voorgangers en daardoor geschikt voor iedereen.

Aan de basis is echter weinig veranderd. In Age Of Empires Online duik je weer met je neus in de geschiedenisboeken, om zelf een historische beschaving van de grond af op te bouwen. Denk aan het machtige Griekse Rijk, de Kelten of historisch Egypte. Bij elke beschaving begin je onderaan de ladder, moet je grondstoffen vergaren en eten verzamelen. Zo bouw je huizen voor je bevolking en train je een indrukwekkende strijdsmacht om je greep op de wereld uit te breiden.

Hoewel Age Of Empires Online free-to-play is, kleven er nogal wat beperkingen aan het kosteloze gedeelte. Het aantal kosteloos speelbare beschavingen is beperkt tot 3, en voor veel eenheden en ontwikkelingsmogelijkheden moet je betalen. Ook bepaalde elementen van het MMO-gedeelte kosten geld, zoals de mogelijkheid om het in een direct gevecht op te nemen tegen menselijke spelers.

De historie herleeft met Age Of Empires Online. Je eigen Griekse beschaving opbouwen is nog even verslavend als vroeger in Age of Empires, ook al is de game meer geschikt gemaakt voor beginnende spelers. Wil je meer uitdaging, dan raden we je aan Age of Empires III of Civilization V te proberen.

Age Of Empires Online

Download

Age Of Empires Online

Beoordelingen about Age Of Empires Online

Promotie×