eScan Internet Security Suite

eScan Internet Security Suite eScan Internet Security Suite 11.0.1139.1150_

Totaalpakket voor computerbeveiliging

VOOR

  • Uitgebreid pakket
  • Duidelijke interface

TEGEN

  • Tergend langzame installatie
  • Gebruikt veel systeemgeheugen
  • Firewall te sterk

Goed
7

Met eScan Internet Security Suite haal je een beveiligingspakket voor je pc in huis. Dit programma richt zich niet enkel op virussen en spyware (schadelijke software die informatie doorspeelt aan derden). Ook keyloggers (die je toetsenbord- en muisgeschiedenis registreren) en hackers krijgen namelijk de aandacht.

Het menu van eScan Internet Security Suite is lekker overzichtelijk. Dankzij duidelijke icoontjes (zoals een wandelende envelop voor je e-mailbeveiliging) zie je direct waar je moet zijn. Na een scan ruimt het netjes alle troep op en verschaft het je een goede lijst met informatie. Om je systeem te beveiligen van buitenaf, geeft eScan Internet Security Suite je een krachtige firewall.

Deze firewall is zelfs zo sterk dat we tijdens het testen moeite hadden het internet op te gaan. Uiteindelijk is dit aan te passen in het optiemenu, maar dat was na flink wat irritatie hier op de redactie. Tevens duurt, net als bij veel beveiligingsprogramma's, de installatie ook bij eScan Internet Security Suite schrikbarend lang.

EScan Internet Security is vergelijkbaar met eScan Anti-virus, alleen is dit pakket een stuk completer. Denk hierbij aan extra ouderlijk toezicht, een virtueel toetsenbord en USB-kaart controles.

Wil je jouw computer goed beveiligen dan ben je bij eScan Internet Security Suite aan het juiste adres. De bewaking is zelfs zo sterk dat je op moet letten dat je computer niet onbruikbaar wordt.

Meeste downloads Firewalls voor windows

Meer
eScan Internet Security Suite

Download

eScan Internet Security Suite eScan Internet Security Suite 11.0.1139.1150_

Beoordelingen about eScan Internet Security Suite

Promotie×