Facade

Facade 1.1

Een AI-spel over echtelijke uitval

VOOR

  • Origineel concept
  • Gebruikt AI-technologie

TEGEN

  • Werkt niet op Windows ME of hoger

Niet bijzonder
5

Opmerking: Facade werkt alleen op Windows ME tot XP. Het werkt niet op Vista of hoger. Facade is een uniek gratis interactief avonturenspel dat gebruik maakt van Artificial Intelligence (AI), waarbij het jouw rol is om het mislukken van een huwelijk te voorkomen.

De ontwikkelaars van Facade beschrijven het intussen complexer als: "Een poging om verder te gaan dan traditionele vertakkingen of een verhalende verhaallijn om een ​​volledig gerealiseerd interactief drama te creëren, waarin een interdisciplinair geheel van artistieke praktijken en kunstmatige intelligentietechnologieën is geïntegreerd." Je speelt het spel als jezelf en de oude vriend van het paar genaamd Grace en Trip, die de ontwikkelaars omschrijven als "een aantrekkelijk en materieel succesvol stel van begin dertig".

De plot is deze: tijdens een avondborrel in hun appartement, worden de dingen lelijk (het is niet duidelijk waarom) en word je op een of andere manier verwikkeld in de vernietiging van het huwelijk van Grace en Trip. Niemand is veilig in Facade terwijl de beschuldigingen vliegen, er worden kanten genomen en onomkeerbare beslissingen worden genomen die gelukkige huizen vernietigen. Je doel is echter om ervoor te zorgen dat Grace en Trip uiteindelijk bij elkaar blijven in plaats van te huilen voor dure echtscheidingsprocedures.

Om je personage te besturen, moet je typen om te communiceren met andere personages, navigeren met de pijltjestoetsen en objecten oppikken en gebruiken met de muiswijzer. Wat je tegen de personages zegt, beïnvloedt hun acties en of ze kussen en verzinnen, hoewel het geen exacte wetenschap is. Misschien wacht je verschillende momenten op een reactie of reageert het personage op een nogal bizarre manier op je.

Het grootste probleem met Facade is dat het, hoewel het in de loop van de jaren verrassend populair is geweest, nooit is bijgewerkt om op Vista te werken of dat het echt een schande is. Als je echter nog steeds Windows ME naar XP gebruikt, kun je Facade spelen. In de tussentijd zullen degenen die niet van de game kunnen genieten, te maken hebben met het kijken naar een van de vele video's op YouTube die gewijd zijn aan Facade.

Het is een schande dat Facade niet werkt voor latere versies van Windows omdat het een vrij origineel concept is en meer dan een paar lachjes biedt bij het oplossen van echtelijke conflicten.

Meeste downloads Adventure voor windows

Meer

Beoordelingen about Facade

  • door Anonymous

    het is behoorlijk saai, ik snap het doel er niet van.
    het is behoorlijk saai, ik snap het doel er niet van, het...   Meer

Promotie×