FrostWire

FrostWire 6.7.0

Minimalistische downloadbeheerder en bestandsuitwisselaar

VOOR

  • Aangename interface
  • Snelle verbinding
  • BitTorrent ondersteuning

TEGEN

  • Torrents handmatig opzoeken

Uitmuntend
8

Netwerkclient FrostWire is gebouwd op de techniek van LimeWire en opereert op het Gnutella P2P-netwerk. De software is Open Source, wat betekent dat je het mag distribueren en aanpassen. Met FrostWire krijg je alle functionaliteit van LimeWire maar dan zonder reclame, toeters en bellen. In tegenstelling tot haar fruitige collega is er slechts één versie van FrostWire op de markt: de gratis versie.

Net als LimeWire is FrostWire geschreven in Java, een programmeertaal die op meerdere platforms functioneert. Heldere tabbladen sieren de voorpagina, de zoekbalk vind je in één oogopslag. Vier duidelijke categorieën faciliteren je zoektocht en torrent-files voer je handmatig in. Naast peer-to-peer, biedt FrostWire uitstekende BitTorrent ondersteuning (verdeling & verspreiding van bestanden in kleine stukjes).

Bestandsuitwisseling via P2P maakt een gestage comeback en FrostWire is één van de drijvende krachten. Daarnaast is de software vrij van reclame, wat het een serene uitstraling geeft. Geen flitsende banners of knipperende dating-billboards: gewoon heldere knoppen en geen rare streken.

De gebruiksvriendelijke interface en het bescheiden aantal knopjes en uitrolmenu's verschaffen een puntgaaf venster naar zowel het Gnutella P2P-netwerk als BitTorrent. De 'Buy Item Now' knop ligt ietwat beunhazerig in het zoekmenu maar biedt voor alle media een kooplink naar Amazon.

Wet - en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Softonic herinnert je eraan dat illegaal gebruik van deze software mogelijk strafbaar is en raadt onrechtmatig gebruik af.

Meeste downloads File Sharing & Peer to Peer voor mac

Meer
FrostWire

Download

FrostWire 6.7.0

Beoordelingen about FrostWire

Promotie×