MSN for Mac OS X

MSN for Mac OS X 2.0

Microsoft MSN-client voor Mac OS X

Niet bijzonder
5

MSN for Mac OS X is een gratis chatapplicatie waarmee je in contact blijft met al je vrienden. Deze populaire app is al jaren toonaangevend op het gebied van online kletsen.

MSN for Mac OS X werkt hetzelfde als de Windows-versie. Chatten doe je vanuit een venster, waar al je contacten in staan. Dubbelklik op een naam om een nieuw venster te openen. Hierin spreek je met je vrienden of familie of verstuur je bestanden door. Eventueel verstuur je emoticons, oftewel gekke plaatjes van smileys die bepaalde emoties voorstellen. Dit alles gebeurt in een goed afgewerkt venster dat er mooi uitziet.

MSN for Mac OS X ondersteunt geen videochat, hiervoor ben je aangewezen op andere programma’s. Wil jij dus met je snuit in beeld praten met je vrienden, neem dan eens een kijkje bij belkoning Skype.

MSN for Mac OS X zorgt ervoor dat je in contact blijft met je vrienden en familie waar ook ter wereld. Daar is echter alles mee gezegd: de software heeft simpelweg te weinig opties om de concurrentie met Skype en Yahoo! Messenger aan te gaan.

Meeste downloads Internet & Netwerk voor mac

Meer
MSN for Mac OS X

Download

MSN for Mac OS X 2.0

Beoordelingen about MSN for Mac OS X

Promotie×