Noogle Noggles

Noogle Noggles 1.0.1

Google Goggles voor iPod touch gebruikers

VOOR

  • Scant even goed als Goggles
  • Maakt Goggles beschikbaar voor iPod touch

TEGEN

  • Wij scanden ze niet

Excellent
9

Veel diensten van Google zijn opgenomen in de Google Mobile App voor iPhone. De 'alles-scanner' Goggles werkt echter niet voor iPod touch-gebruikers en daarom is er een gratis alternatief: Noogle Noggles. Deze applicatie scant voorwerpen, gebouwen, schilderijen of beroemde buren en geeft daarna informatie over het kiekje in kwestie. Noogle Noggles gebruikt de camera in je iPod touch om een plaatje te schieten, waarna het de foto vergelijkt met info op 't net.

Google Goggles is beschikbaar als losse applicatie voor Android en de dienst is op z'n minst indrukwekkend te noemen. Noogle Noggles werkt met dezelfde technologie, waardoor het dito functionaliteit naar je iPod touch 4 brengt (die heeft immers een camera). Noogle Noggles neemt een foto en 'bladert' vervolgens op internet naar vergelijkbaar beeldmateriaal. Is er een artikel, blogpost of fotogalerij met dezelfde kenmerken dan krijg je uitvoerige informatie op je scherm.

Net als Google Goggles werkt Noogle Noggles prima met gebouwen, kunstwerken, logo's en bekende wereldburgers. Streepjescodes, boeken en dvd-hoesjes zijn evenmin een probleem, waardoor je Noogle Noggles tevens als shop-assistent gebruikt. Schiet de naam van een bekend schilderij je even niet te binnen dan biedt Noogle Noggles bovendien kundig advies; deze software is van alle markten thuis.

Wij zijn dol op Google Goggles en geven daarom exact dezelfde waardering aan Noogle Noggles. De dienst identificeert de wereld om je heen en geeft uitvoerige informatie. Toegegeven, de data komt rechtstreeks van het net (met dank aan Google) maar Noogle Noggles levert het razendsnel. En dat op basis van één scan!

Meeste downloads Browsers voor iphone

Meer
Noogle Noggles

Download

Noogle Noggles 1.0.1

Beoordelingen about Noogle Noggles

Promotie×