TEKKEN 7 - Season Pass 2

TEKKEN 7 - Season Pass 2 voor Windows

De terugkeer van oude karakters

TEKKEN 7 - Season Pass 2 is een downloadbare content ontwikkeld door BANDAI NAMCO Studios Inc. De seizoenspas voegt momenteel 2 nieuwe personages toe voor Tekken 7.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • 6 nieuwe karakters
  • Extra kostuums van Tekken World Tour en SUMMER LESSON
  • Extra hiteffecten en functies voor het aanpassen van de speler
  • Verbeter de gameplay-ervaring in Tekken 7

TEGEN

  • Het kan langer duren voordat het nieuwe rooster vol is
  • Spelers kunnen ervoor kiezen de personages individueel te downloaden
  • Ontbreekt andere oudere personages

Goed
7

TEKKEN 7 - Season Pass 2 is een downloadbare content ontwikkeld door BANDAI NAMCO Studios Inc. De seizoenspas voegt momenteel 2 nieuwe personages toe voor Tekken 7.

Oude tijd Favoriete karakters keren terug

TEKKEN 7 - Season Pass 2 is het tweede deel van de beschikbare downloadbare content voor TEKKEN 7. Het bevat momenteel een verzameling verschillende downloadbare content. Sommige van de geanticipeerde personages in dit seizoen zijn Anna Williams en Lei Wulong. Anna Williams keert terug van haar pensioen als huurmoordenaar nadat haar huwelijksdag werd gesaboteerd en haar verloofde, een elite G Corporation-soldaat, werd neergeschoten terwijl haar zus en rivaal Nina Williams vluchtte van het toneel van de misdaad. Anna is woedend om te ontdekken wie haar verloofde op die noodlottige dag heeft vermoord. Officier Lei Wulong nam een ​​pauze van de politie nadat hij Jin Kazama niet had vastgelegd tijdens de gebeurtenissen van Tekken 6. Tijdens zijn pauze van de troepenmacht werd hij een fervent fan van Idol Lucky Chloe van G Corporation. Vastbesloten om Lucky Chloe te ontmoeten, is Lei van plan om G Corporation's huidige leider Kazuya Mishima te zoeken. Deze seizoenspas bevat veel van de integrale mechanismen van Tekken 7 zoals stoten en trappen, blokkeren, omzeilen, volgen, jongleren, gooien, parelen, muurbotsing, breekbare omgeving, 10-hitcombinaties en de nieuwe functies Power Crush, Rage Drive, Rage Art . Over Rage Arts overweldigt Anna haar vijand met wapens en vuurwapens, terwijl Lei 5 verschillende Rage Arts's heeft, afhankelijk van wat hij op dit moment gebruikt.

Meer inhoud om te anticiperen

Voordat het seizoen op computers wordt geïnstalleerd, moeten spelers ervoor zorgen dat hun exemplaar van Tekken 7 momenteel is bijgewerkt naar ver. 2,00 en hoger. Een ander ding dat spelers moeten onthouden is dat de 4 nieuwe speelbare personages alleen beschikbaar zullen zijn in toekomstige updates. Ze kunnen de officiële webpagina van Tekken 7 bezoeken voor officiële verklaringen, zoals aanvullende seizoenspaspoortgegevens en andere informatie. Ze komen op een later tijdstip, dus spelers kunnen ervoor kiezen om te wachten op verdere aankondigingen. De 2e gastpersonages geplaagd tijdens EVO 2018 voor de seizoenskaart was Negan van The Walking Dead. Afgezien van de nieuwe karakters, wordt deze seizoenspas geleverd met bonus-items voor het aanpassen van tekens. De eerste items zijn de kostuums van de Tekken World Tour Set met het logo van de Tekken World Tour op de personages. Als onderdeel van de samenwerking met Bandai Namco's eigen VR-spel SUMMER LESSON, zijn de tweede items vrouwelijke kostuums gebaseerd op de hoofdrolspelers Hikari Miyamoto, Allison Snow en Chisato Shinjo van SUMMER LESSON. Het samenwerkingsproject heeft ook Upper Accessory gebaseerd op de drie vrouwelijke personages en items voor speleraanpassing. De derde items zijn gevechtseffecten voor alle personages om te gebruiken. Houd er rekening mee dat sommige items voor het aanpassen van het personage mogelijk niet beschikbaar zijn voor gebruik op bepaalde tekens. Als spelers niet tevreden zijn met de seizoenspas, kunnen ze de personages of de updates afzonderlijk downloaden.

De hype gaat verder

Ondanks dat de initiële inhoud van Tekken 7 op een of andere manier compleet is, biedt TEKKEN 7 - Season Pass 2 wat toegewijde fans vanaf het begin wilden: legacy en nieuwe personages. Spelers kunnen net zo goed genieten van extra inhoud, zoals samenwerkingsprojecten van andere gamefranchises.

Meeste downloads Actiespellen voor windows

TEKKEN 7 - Season Pass 2

Download

TEKKEN 7 - Season Pass 2 varies-with-device

Beoordelingen about TEKKEN 7 - Season Pass 2

Promotie×