Vertaler Pro

Vertaler Pro 1.2

Vertaalprogramma gebaseerd op Google translate

VOOR

  • Groot zoekscherm
  • Resultaten bewaren
  • Zoeken in oude opdrachten

TEGEN

  • Geen taalwisseling in hoofdscherm

Uitmuntend
8

Vertaler Pro is een gratis vertaalprogramma voor je iPhone of iPod touch. De software gebruikt informatie van Google Translate en haalt de vertalingen dus van internet. In de Google Mobile App zit al een dergelijk instrument, deze ziet er echter anders (en minder mooi) uit. Google Translate opent bovendien gewoon haar eigen website (een extra stap), terwijl Vertaler Pro alles vanuit één applicatie doet.

Qua functionaliteit verschilt Vertaler Pro niet veel van Google Translate. De knopjes zijn wél anders en lekker groot. Het scherm is ingedeeld in 3 duidelijke categorieën, waaronder het vertaalscherm zelf. In dit scherm zie je de volledige vertaalgeschiedenis en voer je gemakkelijk een woord in. Met een tikje op de knop naast de vlaggetjes wissel je de talen om. In het menu Settings pas je de in- en uitvoertalen aan en de derde knop huisvest een zoekfunctie in al je vertaalopdrachten.

Vertaler Pro verkiezen wij boven Google Translate, omdat het dezelfde resultaten sneller tevoorschijn tovert. Je hoeft dus niet je browser of de Google Mobile App te openen om vertaalopdrachten in te voeren. Het enige wat (nog) geen enkele online vertaler biedt, is het wisselen van talen in het zoekscherm zelf. Dat lossen we in een iPhone applicatie toch op met een veegje hier en een tikje daar?

Meeste downloads Talen & Vertalingen voor iphone

Meer
Vertaler Pro

Download

Vertaler Pro 1.2

Beoordelingen about Vertaler Pro

Promotie×