YouTube

YouTube 11.18

Oneindig filmpjes bekijken op je telefoon en tablet

VOOR

  • Stijlvol uiterlijk
  • Intuïtieve menu's
  • Al het goede van YouTube
  • Zoekopdrachten inspreken

TEGEN

  • Weinig op aan te merken

Excellent
9

Met de gratis YouTube app voor iOS bekijk je al je favoriete filmpjes op je iPhone, iPad en iPod Touch. De applicatie heeft daarnaast alle sociale opties in huis die je ook op de gelijknamige videowebsite vindt.

'Even youtuben'; het is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Iedereen weet zijn weg te vinden naar de schier oneindige verzameling kattenfilmpjes, videoclips, filmtrailers en tutorials. Maar je wilt al dat videomateriaal natuurlijk ook ongestoord onderweg bekijken. Gelukkig is er daarom YouTube voor iOS.

Filmpjes die je zoekt vind je in een handomdraai, of desgewenst met je eigen stem dankzij 'voice search'. Dankzij een heldere interface bekijk je tegelijkertijd de video met beschrijving en reacties, of je tikt op het 'full screen' icoon voor schermvullend formaat. Dankzij een strak menu dat doet denken aan de Facebook app navigeer je eenvoudig en snel van scherm naar scherm.

Heb je een Google-account (bijvoorbeeld voor Gmail of Google+) dan log je daarop in binnen de app. Op die manier krijg je toegang tot alle sociale opties van YouTube. Je ziet alle kanalen waarop je bent geabonneerd, deelt video's via onder andere Facebook en Twitter, en krijgt een reeks aanbevolen video's te zien gebaseerd op jouw kijkgedrag. Net als op YouTube.

YouTube is dé standaard voor internetvideo's. Met de app geniet je op je iDevice van al het moois dat YouTube te bieden heeft.

YouTube

Download

YouTube 11.18

Beoordelingen about YouTube

Promotie×