ZenOK Free Antivirus

ZenOK Free Antivirus 2011 1.0.9

Eenvoudige virusscanner met beperkte functionaliteit

VOOR

  • Scant onopvallend op de achtergrond
  • Lichte applicatie

TEGEN

  • Beperkte functies

Goed
7

ZenOK Free Antivirus is een handige gratis virusscanner voor je pc. De software gebruik je louter voor scans; geavanceerde functies (zoals het maken van backups) zijn na registratie (en betaling) beschikbaar.

ZenOK Free Antivirus is net als AVG Anti-Virus System een redelijk spartaanse scanner. Je installeert de software, herstart je pc en het scannen begint. ZenOK Free Antivirus heeft 5 knoppen in het hoofdmenu staan, hoewel je er slechts 1 gebruikt. De knop 'Antivirus' toont heldere info over het aantal gescande bestanden en het aantal geïnfecteerde files. Een Snooze-knop pauzeert de scan op een gewenst tijdstip.

ZenOK Free Antivirus doet haar naam eer aan. Het programma is oké, maar doet verder weinig. Alle additionele opties vereisen registratie en betaling. Voor een completere oplossing raden wij avast! aan.

ZenOK Free Antivirus is een licht, onopvallend programmaatje dat je computer scant op virussen. Meer is het niet, maar zoek je een scanner zonder poeha dan doet de software prima dienst.

Meeste downloads Antivirus voor windows

Meer
ZenOK Free Antivirus

Download

ZenOK Free Antivirus 2011 1.0.9

Beoordelingen about ZenOK Free Antivirus

Promotie×