ZombieBooth

ZombieBooth 4.32

Transformeer je vrienden tot griezelige zombies

VOOR

  • Erg fun
  • Effecten van hoge kwaliteit
  • Zombies reageren op jouw acties

TEGEN

  • Langzaam op oudere toestellen
  • Laden duurt vrij lang

Excellent
9

Met ZombieBooth transformeer je jezelf en jouw vrienden tot angstaanjagende zombies. De gratis app voor Android heeft genoeg aan een foto en een druk met je vinger om de levende doden te voorschijn te toveren.

ZombieBooth is doodsimpel in 't gebruik: via het hoofdmenu maak je een foto of selecteer je een reeds gemaakte portretfoto op jouw telefoon. Na een beetje wachten verschijnt 'ie plotsklaps op het scherm: jij, jouw vriend(in) of familielid als zombie. Door een speciaal effect geeft ZombieBooth het monster zelfs een 3D-uiterlijk.

Vanaf het eerste moment begint de zombie luid te snauwen en een aanraking van de vinger maakt hem pas echt boos. Hoewel ZombieBooth weinig praktisch nut heeft, is het gewoon leuk om jezelf als monster te zien. Wil je de afbeeldingen met je vrienden delen, dan doe je dat eenvoudig via email, Facebook, Twitter en andere ondersteunde diensten.

Vóór het testen waren wij op de redactie sceptisch over ZombieBooth, maar we moeten toegeven dat de app gewoon erg leuk is. Natuurlijk bereik je er weinig mee, maar met deze gimmick tover je een glimlach op het gezicht van eenieder die je zombificeert.

Meeste downloads Games voor android

Meer
ZombieBooth

Download

ZombieBooth 4.32

Beoordelingen about ZombieBooth

Promotie×